top of page
  • Obrázek autoraAdmin

Veselé Vánoce


Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019!

Děkuji vsem majitelům nasich stěňatek za vzornou péči o ně, včetně tech prvních, která letos oslavila už dva roky. Ve světě výstav a chovu se nám poměrně dařilo, ač kryti Vikulky v Anglii nedopadlo, dalsi krytí naší odchovanky  Aubree ( Chrpa) bylo úspěšné. Bontík také slušně pluje ve výstavních kruzích a v únoru ho čeká bonitace. 

Googlik v roce 2019 oslaví 8. narozeniny a stane se oficiálně veteránem, nicméně zatím nic nenaznačuje, ze jeho biologický věk má vliv na jeho hravost a radost ze života. Hejmíšek je stále pln elánu a energie má na rozdávání. Tak ať vám to kluci moji ještě dlouho vydrží. 

Týnka už je v chovatelském důchodu a doufam, ze nekteri z jejich potomků jeste nekdy zasahnou do chovu. Esinka vypadá spokojeně a díky za ni, věčné třeštiprdlo. 

Takže rok 2019 bude pro nás ve znamení velkých  změn - doufám konečně v přestěhování do našeho vysněneho nového bydlení, více, mnohem více meho volného času a snad jeste odchovame štěňátka po naší úžasné Vikulce. Doufam, ze opet pro ne najdeme skvele a milujici osoby. 

Chov kraťand letos prochází těžkou zkouškou a doufám, ze v ni obstojí jen ti, co to s nimi myslí vážně a bez vidiny rychlých penez. Takze do příštího roku vykrocit pravou nohou!

A jeste diky holky moje, za pomoc, rady a nazory😀


106 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Konečně!

3 týdny

bottom of page